Skip to content
Home » Blog » Pengalaman Mobile Spa dengan Youth Skincare

Pengalaman Mobile Spa dengan Youth Skincare

Sebelum saya masuk ke tajuk entri pada kali ni iaitu pengalaman mobile spa dengan Youth skincare, saya nak cerita dahulu pengalaman saya sendiri dalam menggunakan rangkaian produk Youth. Untuk makluman semua, Youth skincare ialah rangkaian produk Shaklee yang dilancarkan pada tahun 2018.

Inilah dia Youth skincare, cinta hati saya :). Items yang tiada dalam gambar; Clay mask, gold mask, eye treatment, BB cream code 2 dan 3.

Sebaik sahaja Youth skincare dilancarkan, saya terus menggunakan full set. Memang tak bertangguh dah sebab pada masa itu saya menghadapi masalah kulit yang sangat teruk. Banyak brand dah saya cuba, tapi semuanya sama ada tak memberikan kesan atau memberikan kesan jangka pendek sahaja.

Sampailah apabila saya menggunakan Youth skincare. Alhamdulillah sangat serasi dengan saya dan inilah satu-satunya skincare yang saya cintakan dan setia sehingga hari ini. Tahun ini dah tahun 2023, ini bermakna sudah 5 tahun saya masih setia dengan produk yang sama.

Testimoni Youth skincare
TESTIMONI DIRI SAYA SENDIRI

Nak ceritanya kan, bila kita ada masalah kulit yang teruk, nak pergi jumpa orang pun segan. Memanglah orang kata tak kisah pun dengan kulit kita macam mana, tapi diri sendiri boleh rasa perasaan tu. Sebab tu saya tak pernah putus asa dalam mencari skincare yang boleh merawat dan membaiki semula kulit saya. Mujur jumpa Youth. Alhamdulillah.

So bila saya sendiri jadi pengguna tegar Youth, you all mesti dah boleh agak kenapa dalam kursus mobile spa kami menggunakan produk Youth skincare. Youth skincare ini bukan sahaja digunakan dalam kursus mobile spa tetapi selepas habis kursus, anda boleh terus mulakan servis mobile spa menggunakan Youth skincare kerana ianya termasuk sekali dalam pakej kurus mobile spa.

Saya nak tunjukkan juga kesan penggunaan Youth skincare daripada pengguna Youth yang dahulunya kulit mereka bermasalah tetapi kini tidak lagi. Kulit semakin sihat, jerawat semakin hilang, dan kecantikan lebih terserlah. Alhamdulillah.

Pengalaman mobile spa
Pengalaman mobile spa
Kenapa kursus mobile spa BOTG menggunakan Youth skincare?

Soalan ini ramai yang tanya. Kenapa Youth? Kalau guna skincare yang lain tak boleh?

  1. Kita nak customer merasai pengalaman mobile spa yang sangat fantastic. Apabila menggunakan produk skincare yang premium dan customer sangat puas hati dengan servis yang diberikan, tendency mereka untuk repeat sevis adalah tinggi dan membolehkan anda menjana income yang berterusan.
  2. Youth skincare adalah skincare yang organik. Zaman sekarang ini kesedaran kepada penggunaan skincare yang natural dan organik semakin tinggi jadi customer yang sangat particular kepada jenis skincare yang digunakan dalam servis akan datang kepada anda.
  3. Skincare yang selamat dan berkesan. Kalau kita buat servis, kita nak customer rasa pengalaman mobile spa yang macam mana? Of course kita nak customers rasa selamat dengan produk yang digunakan dan dapat hasil yang baik daripada servis. Youth skincare telah menjalani penyelidikan yang rapi selama 8 tahun sebelum dipasarkan untuk memastikan produknya selamat dan berkesan.
Bahan utama dalam Youth skincare yang menjadikannya skincare yang sangat premium dan berkesan dalam merawat dan meremajakan kulit.

Selain daripada points di atas ini, Youth skincare juga merupakan produk yang bebas bahan bahaya dan telah menjalani ujian klinikal sebelum berada dalam pasaran. Justeru, saya yakin dan percaya, dengan kualiti yang ada pada Youth skincare menyebabkan keputusan kami untuk menggunakan Youth dalam dalam kursus dan servis mobile spa adalah tindakan yang tepat dan akan memberikan kepuasan Insyaallah.

Youth skincare Shaklee
Dua results utama dalam kajian klinikal Youth skincare. 1) 100% wanita yang menggunakan Youth terbukti mendapat kulit yang lebih muda. 2) 2/3 daripada yang menggunakan Youth mendapat kulit 10 TAHUN LEBIH MUDA.
Bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti paraben, merkuri, logam berat, dan 1500 bahan pencemar dan beracun yang lain.
Sebelum dan selepas servis mobile spa.

Sangat penting untuk customer merasai pengalaman mobile spa yang hebat untuk pertama kali supaya mereka menjadi customer kita yang setia. Gabungan antara steps yang kami ajarkan dalam kursus dengan penggunaan produk yang premium dan berkesan Insyaallah akan memberikan kepuasan yang maksimum kepada customers.

Pengalaman mobile spa 3
Kulit lebih cerah, lembap, segar, dan bintik hitam yang kurang ketara selepas servis facial.
Pengalaman mobile spa 2

Happy customer, happy us. Dalam kes ini, ianya dipanggil win win situation. Customer dapat kecantikan, kesegaran, dan kulit lebih sihat daripada kita, dan kita pula dapat income hasil daripada servis yang diberikan.

Sekiranya you all berminat untuk jana pendapatan dengan facial dan mobile spa, saya ada menulis entri kelas bisnes facial untuk wanita yang inginkan side income. Boleh baca entri tersebut untuk dapatkan details dan gambaran lebih jelas berkenaan kursus mobile spa yang kami sediakan.

Kawan saya juga ada menulis berkenaan dengan pengalaman mobile spa dengan Youth skincare di entri beliau. Jemput baca juga penulisannya ya :).

———– Thanks for reading ———-

Perlukan side income yang masanya flexible?

Teringin nak dapat cash hari-hari?

Jom sama-sama jana pendapatan dengan mobile spa hari ini. Trainers mobile spa BOTG di seluruh negara.

Jangan tunggu lagi, register hari ini.

Bagaimana untuk register? Klik sahaja link di bawah.

Ingin dapatkan supplement organik untuk anda dan keluarga?

Ingin jana pendapatan bersama Shaklee?

Contact saya untuk free consultation, pembelian produk, pendaftaran ahli baru Shaklee dan juga untuk tahu peluang peluang pernigaaan bersama Shaklee. Klik sahaja gambar di bawah.

Sekian,

#kursusspamurah
#spashaklee
#mobilespa
#mobilespamalaysia
#kelasspaonline

Salam mesra,

Syuhaidah Rahmam
010-4041219
SID: 1233316
Mobile Spa Trainer
Shaklee Distributor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *